"Am dorit să surprindem frumosul chiar în locuri în care majoritatea celorlalţi se blochează în urât." (Francisc Mraz Ferko)

duminică, 18 iulie 2010

si a fost miting aviatic...

O idee ce devine traditie
Pornind de la precedentul creat anul trecut, cand Aeroportul Henri Coanda sarbatorea 40 de ani de la infiintare printr-un miting aerian de succes, Compania Naţionala Aeroporturi Bucuresti organizeaza si anul acesta un spectacol aviatic, “OTOPENI AIR SHOW – 2010”.

Incurajati de prezenţa unui public larg la prima editie (2009), in cadrul mitingului din acest an vor evolua peste 60 de aeronave, printre participanti numarandu-se Fortele Aeriene Romane, Aeroclubul Romaniei, Iacarii Acrobati, Special Air Services, Scoala Superioara de Aviatie Civila, Tarom, Direct Aero Services, precum si invitatul special Jurgis Kairys (Lituania), la aceasta ora unul dintre cei mai valorosi acrobati ai zborului din lume. (mai multe la http://otp-airport.ro/index.php?cat=5&article=146&tip=eveniment).

Inainte de a vedea fotografiile, vreau sa va povestesc un moment extrem de emotionant petrecut in timpul demonstratiilor: la trecerea formatiei de (patru) MIG-uri 21, unul dintre ele s-a rupt din formatie si s-a ridicat vertical spre cer, in semn de omagiu pentru cei 12 piloti morti acum doua saptamani in tragedia de la Tuzla. Celelalte trei avioana si-au continuat drumul in formatie. Momentul este pastrat in ultimele trei fotografii.

Si acum imaginile...














































































































































































Niciun comentariu: